nintendo switch vs nintendo switch lite featured a85a769096c649239d5a93e0b81ff7f1

Kyllä, voit pelata moninpelejä Nintendo Switch Lite -laitteella. Voit pelata kahden, kolmen ja neljän pelaajan pelejä Nintendo Switch Litellä ja suurempia online-otteluita riippuen siitä, mitä pelitiloja videopeli tukee ja kuinka monta ohjainta sinulla on käytettävissä. Nintendo Switch Lite -konsoli tukee sekä paikallista että verkkomoninpeliä. Tämä artikkeli koskee vain Nintendo Switch Lite -mallia, halvempaa vaihtoehtoa Nintendo Switch -konsolille.

Pelaa moninpelejä Nintendo Switch Lite -sovelluksella

Nintendo Switch Lite -järjestelmän omistamisessa on monia etuja ja haittoja. Vaikka se on huomattavasti halvempi kuin Nintendo Switch ja sisältää hauskoja värillisiä malleja, siitä puuttuu tuki Dock-lisävarusteelle, joten sitä ei voi toistaa televisiossa. Nintendo Switch Litestä puuttuu myös pöytätilan tuki. Luettelo kunkin pelin tuetuista pelitiloista löytyy Nintendo Switch -pelikoteloiden takaosasta sekä Nintendon virallisen verkkosivuston ja Nintendo eShopin tuotesivuilta. Valitettavasti nämä rajoitukset rajoittavat Nintendo Switch Lite -laitteella pelattavien moninpelien määrää ja pelitapaa. Hyvä uutinen on kuitenkin, että mitä tahansa moninpeliä, joka tukee handheld-tilaa, voi silti pelata Nintendo Switch Lite -laitteella ja tällaisten pelien määrä on melko suuri. Ensinnäkin useimmat verkkomoninpelit voidaan pelata Nintendo Switch Lite -laitteella, koska jokainen pelaaja tarvitsee yleensä vain oman näytön tai konsolin. Monia paikallisia moninpelejä voidaan myös pelata Nintendo Switch Lite -laitteella, vaikka jokaista lisäsoitinta varten on ostettava uusi ohjain, koska toisin kuin Nintendo Switchin pääjärjestelmässä, Liten Joy-Con-ohjaimet on sisäänrakennettu laitteeseen, eivätkä ne voi. poistetaan.

Ymmärrä Nintendo Switch Lite -moninpelivaatimukset

Nintendo Switch -videopelin merkintä voi olla aluksi hieman pelottavaa, mutta se on itse asiassa melko helppoa, kun tietää, mitä etsiä. Tässä on esimerkki pelin tiedoista Animal Crossing: New Horizons tuotesivu. Samat tiedot on lueteltu myös Nintendo eShopin kauppasivulla.

Ensimmäisenä on Tuetut toistotilat. Tämä näyttää erilaisia ​​Nintendo Switch -kokoonpanoja, joita peli tukee. Ensimmäinen kuvake edustaa TV-tila joka aktivoidaan Dockin kautta, toinen on tarkoitettu pöytätilaja kolmas on kädessä pidettävä tila. Nintendo Switch Lite tukee vain kämmentietokonetilaa. Voitko pelata Animal Crossingia Nintendo Switch Litellä? Kämmenlaitteen tilan kuvake näkyy tässä, joten vastaus on selvästi kyllä. Tuetut pelitilat -kohdasta löydät useita moninpelivaihtoehtoja ja tuettujen pelaajien lukumäärän. Ensimmäinen viittaa niiden ihmisten määrään, jotka voivat pelata moninpeliä samanaikaisesti samalla Nintendo Switch -näytöllä. Tässä tapauksessa peli tukee enintään neljää pelaajaa yhdellä Nintendo Switch Lite -järjestelmällä samanaikaisesti. Muista, että tarvitset kolme ylimääräistä Joy-Con-ohjainta kolmea ylimääräistä pelaajaa varten tässä moninpelitilassa.

Pelaajien määrä (paikallinen langaton) viittaa paikallisiin moninpeleihin, joissa jokaisella pelaajalla on oma Nintendo Switch -konsoli ja he pelaavat samassa fyysisessä paikassa. Täällä jopa kahdeksan pelaajaa, joilla on omat Switch-konsolit, Lite- tai tavalliset mallit, voivat pelata yhdessä paikallisesti.

Pelaajien määrä (online), kuten olet ehkä arvannut, viittaa online-moninpeleihin. Jotkut Nintendo Switch -pelit, kuten Fortnitevoi tukea online-otteluita jopa 100 muun pelaajan kanssa, mutta tämä luettelo kertoo meille sen Animal Crossing: New Horizons tukee vain enintään kahdeksan pelaajan verkkopelejä. Nintendo Switch Lite -moninpeli on täysin mahdollista. Suurin osa Switch-videopeleistä tukee tätä ominaisuutta, vaikka pelaajilla voi olla vähemmän vaihtoehtoja pelaamiseen. Jos olet epävarma, tarkista laatikon takaosa tai pelin tuotesivu varmistaaksesi, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissäsi.

Por Markus