printing plate 1030849 1920 7db73a812cec4a05bdeb66efc8bf8263

Jos haluat lisätä uusia kirjasimia Microsoft Office -ohjelmistoon, sinun on asennettava kirjasimet suoraan Windowsiin. Office lukee kirjasinluettelon Windowsin kirjasinluettelosta. Nämä ohjeet koskevat kaikkia Microsoft Office for Windows -työpöytäversioita. Fonttien asentaminen Maciin noudattaa useita toimenpiteitä.

Etsi fontit

Fonttitiedostoja löytyy kaikkialta verkosta, joista osa on ilmaisia ​​ja osa maksullisia. Ammattisuunnittelijat käyttävät palveluita, kuten Adobe TypeKit, joka asentaa fontit automaattisesti. Varo epäluotettavia verkkosivustoja, jotka tarjoavat suoritettavia asennusohjelmia. Anna terveen järjen voittaa; jos sivusto on täynnä mainoksia ja näyttää luonnostaan, se todennäköisesti on sitä.

Lisää kirjasimia Windowsiin

Voit lisätä fontin ikkunoihin vetämällä tiedoston Fonts-kansioon, joka sijaitsee yleensä kansiossa c:windowsfonts. Tämä toiminto kehottaa Windowsia asentamaan fontin. Voit myös avata Fonttiasetukset-apuohjelman Windowsin asetuksista. Lehdistö Win+I ja kirjoita fonttityyli hakukentässä avataksesi Fonttiasetukset-työkalun. Asenna fonttitiedosto vetämällä se laatikkoon. Käytä Fonttiasetuksia hallitaksesi kaikkia fonttejasi. Fonttiasetukset-apuohjelma sisältää linkin uusien fonttien lataamiseen tai ostamiseen Windows Storesta. Tämä lähestymistapa on turvallisempi kuin fonttien lataaminen epäselviltä verkkosivustoilta.

Aktivoi uudet kirjasimet Officessa

Kun olet lisännyt fontin Windowsiin, se on kaikkien tietokoneen ohjelmien käytettävissä. Sinun on kuitenkin poistuttava sovelluksesta ja käynnistettävä se uudelleen, jotta sisäinen kirjasinvälimuisti ladataan uudelleen. Microsoft Office -ohjelmat eivät tarkista järjestelmän kirjasinhakemistoa uudelleen ollessaan käynnissä – ne tarkistavat sen vain, kun ohjelma on alustettu.

Por Markus