7th gen ipod nano 5819cf495f9b581c0b454920

Mitä tietää

  • 7. ja 6. sukupolvi iPod nano: Säilytä Nukkuminen/herätys -painiketta, kunnes näyttö pimenee.
  • 5. sukupolvi ja aikaisemmat: Säilytä Toiston tauko painettuna muutaman sekunnin ajan asettaaksesi nano lepotilaan.
  • Käytä Viive painiketta akun säästämiseksi ja iPodin toiston estämiseksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka iPod nano sammutetaan. Ohjeet koskevat 7. sukupolven iPod nanoa ja aikaisempia malleja.

Kuinka sammuttaa 7. ja 6. sukupolven iPod nano

7. sukupolven iPod nanon tai 6. sukupolven iPod nanon sammuttaminen:

  1. Pidä Nukkuminen/herätys -painiketta (se on nanon oikeassa yläkulmassa). Näytölle tulee edistymispyörä.

  2. Pidä Nukkuminen/herätys -painiketta, kunnes näyttö pimenee. Nano on nyt poistettu käytöstä.

  3. Käynnistä nano pitämällä Nukkuminen/herätys -painiketta, kunnes näyttöön syttyy valo.

Useimmat iPod nanon toiminnot – musiikki, FM-radio ja askelmittari – pysähtyvät, kun sammutat sen. Jos kuitenkin käynnistät nanon uudelleen viiden minuutin sisällä sen sammuttamisesta, nano muistaa musiikin, joka soi, kun sammutit sen, ja jatkaa siitä.

Poista vanhemmat iPod nanot käytöstä

Viidennen sukupolven iPod nano ja aiemmat mallit eivät sammu odotetulla tavalla. Niitä ei voi sammuttaa. Sen sijaan he menevät nukkumaan:

  • Asteittainen: Jos käytät nanoa minuutin tai kaksi ja asetat sen sitten sivuun, näyttö alkaa himmentyä ja lopulta muuttuu mustaksi. Tämä nano menee nukkumaan. Kun iPod nano on lepotilassa, se kuluttaa vähemmän akkuvirtaa. Nanon laittaminen nukkumaan säästää akkua myöhempää käyttöä varten.
  • Heti: Jos et halua odottaa asteittaista prosessia, laita nano nukkumaan heti. Pidä Toiston tauko painettuna muutaman sekunnin ajan.

iPod nanon käyttöohjeet

Haluatko oppia lisää iPod nanon käytöstä? Lataa käyttöohje tätä varten.

Laita iPod nano nukkumaan Hold-painikkeella

Jos painat mitä tahansa painiketta iPod nanossa sen ollessa lepotilassa, näyttö syttyy nopeasti ja nano on valmis keinumaan. Jos et aio käyttää iPodia vähään aikaan, säästä akun virtaa ja estä iPodia soittamasta konserttia Hold-kytkimellä. Hold-kytkin sijaitsee iPod nanon päällä. Liu’uta 1.–5. sukupolven malleissa Viive vaihtaa kohtaan päällä asentoon, kun säilytät iPodia. Voit käyttää iPodia uudelleen liu’uttamalla Viive vaihda toiseen asentoon ja käynnistä se napsauttamalla painiketta. Kuudennen ja seitsemännen sukupolven nanoissa Hold-painike ei liuku. Paina sen sijaan sitä (samanlainen kuin iPhonen tai iPod touchin Hold-painike).

Tunnista iPod nanosi malli

Sinun on tiedettävä mikä nanomalli sinulla on, jotta tiedät, mitä ohjeita sinun tulee noudattaa. Tämä on erityisen hankalaa, koska monet iPod nano -mallit ovat samankaltaisia. Apple lopetti iPod Nanon valmistuksen 27. heinäkuuta 2017.

Por Markus