pin pintrest 56b34d613df78cdfa004b2e2

Pinterest Pin It -painike on kirjanmerkkipainike, jonka Pinterest.comin käyttäjät voivat asentaa verkkoselaimiinsa parantaakseen kokemustaan ​​kuvien jakamisesta sosiaalisessa verkostossa. Asennus kestää muutaman sekunnin Pinterest.comin Goodies-sivulta. Kun Kiinnitä se -painike on asennettu, se näkyy kaikkien tärkeimpien verkkoselaimien kirjanmerkkipalkissa.

Mitä Pin It -painike tekee?

Pin It Button on kirjanmerkki tai pieni pala JavaScript-koodia, jonka avulla voit luoda kirjanmerkkitoiminnon yhdellä napsautuksella. Kun se on asennettu, napsauta Tallentaa -painiketta selaimesi kirjanmerkkipalkissa, se suorittaa skriptin, jonka avulla voit automaattisesti «kiinnittää» tai tallentaa kuvia henkilökohtaisiin kuvakokoelmiin, jotka olet luonut Pinterest.comissa.

Pinterest-painike on tietysti suunniteltu siten, että voit lisätä kirjanmerkkeihin kuvia, jotka löydät verkosta ja joista pidät selatessasi muita verkkosivustoja. Painikkeen painaminen tallentaa kopion jokaisesta valitsemastasi kuvasta ja tallentaa sen Pinterest.com-sivustolle yhdessä kopion kuvan URL-osoitteesta tai osoitteesta.

Pinterest-painikkeen avulla

Kun vierailet verkkosivulla ja painat Pinterest-painiketta selaimesi valikkorivillä, sinulle näytetään välittömästi ruudukko, jossa on kaikki kyseisen verkkosivun mahdolliset kuvat, jotka voidaan kiinnittää Pinterest-tauluihisi.

Pinterest-selainpainikeruudukko

Valitse vain haluamasi kuva ja paina Tallentaa. Seuraavaksi sinulle näytetään avattava valikko, jossa luetellaan kaikki Pinterestin kuvataulusi. Valitse nuoli alas nähdäksesi kaikki taulusi. Valitse sitten taulun nimi, johon haluat tallentaa kiinnitettävän kuvan.

Kuinka asentaa Pinterest-painike

Pinterest-kirjanmerkin asentaminen on melkein yhtä helppoa kuin yhden painikkeen painaminen.

  1. Pinterestin sivu tunnistaa automaattisesti verkkoselaimesi ja näyttää latauslinkin sopivalle Pinterest-laajennukselle. Lehdistö Lataa selaimen painike siirtyäksesi selaimesi laajennus-/lisäosakauppaan.

    Lataa sivu Pinterest-selainpainikkeelle

  2. Kun olet Pinterest-selainpainikesivulla verkkoselaimen «kauppa»-laajennuksessa, paina mitä tahansa Lisätä tai asentaa -painike on saatavilla sivulla asentaaksesi lisäosan.

    Pinterestin tallennuspainike Chrome-laajennussivu

  3. Viimeistele lisäosan asennus ja käyttöönotto noudattamalla ohjeita.

  4. Kun laajennus on asennettu, Pinterest-painike tulee näkyviin valikkoriville.

Kun vierailet verkkosivuilla, paina Tallentaa -painiketta, voit napata kuvan ja tallentaa sen jollekin Pinterest-taulullesi. Painikkeen painaminen hakee myös tallentamamiesi kuvien alkuperäisen lähdekoodin ja luo linkin alkuperäiseen lähteeseen. Näin jokainen, joka klikkaa kuviasi Pinterestissä, voi tarkastella niitä alkuperäisessä kontekstissaan.

Por Markus