is godaddy down or is it just you 5069837 9623a5accdec4372a4b5e8353c43adea

GoDaddy (alias Go Daddy) on suosittu web-hosting- ja verkkotunnusten rekisteröintipalvelu, joten jos et saa yhteyttä siihen, saatat ihmetellä, onko GoDaddy-palvelimesi kaatunut. Koko palvelu ei välttämättä toimi tai tietokoneessa voi olla ongelma. Joskus voi olla vaikea sanoa, onko kyseessä GoDaddy-katkos vai onko ongelma vain sinun, mutta yleensä on joitain keskeisiä merkkejä siitä, että se on jompikumpi.

Mistä tiedän, onko GoDaddy kaatunut?

Jos uskot, että GoDaddy ei ole kaikkien saatavilla, kokeile näitä ohjeita:

 1. Tarkista GoDaddy-järjestelmän tilasivu.

  Jos GoDaddyssa on suuri ongelma, tämä järjestelmän tilasivu ei joskus lataudu.

 2. Etsi Twitteristä #godaddydown. Huomaa, milloin ihmiset viimeksi twiittasivat hashtagin. Jotkut twiitit saattavat olla jonkin aikaa sitten, eivätkä siksi liity nykyiseen ongelmaasi. Kun olet Twitterissä, tarkista GoDaddyn Twitter-tili saadaksesi päivityksiä siitä, onko GoDaddy saatavilla. Voit myös twiitata heille ongelmistasi, jos haluat lisäapua. Jos et pääse myöskään Twitteriin ja muut sivustot, kuten YouTube tai Google, eivät myöskään ole käytettävissä, ongelma on todennäköisesti sinussa tai Internet-palveluntarjoajassasi.

 3. Käytä toista kolmannen osapuolen «tilantarkistus»-sivustoa, kuten Down For Everyone tai Just Me, Downdetector tai Is It Down Right Now?

  GoDaddyn alastunnistinsivu

  Jos kukaan muu ei ilmoita GoDaddyn ongelmista, ongelma on todennäköisesti sinun puolellasi.

Mitä tehdä, jos et saa yhteyttä GoDaddyyn

Voit kokeilla useita asioita, jos GoDaddy ja sen palvelut näyttävät toimivan hyvin kaikille paitsi sinulle:

 1. Jos GoDaddy-sähköpostisi ei näytä toimivan, tarkista sähköpostiohjelman tai -sovelluksen asetukset, jos ne ovat virheellisiä. Tarkista, voitko kirjautua GoDaddy-sähköpostiin selaimesi kautta, mutta et sähköpostiohjelmasi kautta tai päinvastoin, ja säädä asetuksia vastaavasti.

 2. Käynnistä verkkoselain uudelleen. Sulje kaikki selainikkunat, sulje sitten koko selain, odota 30 sekuntia, avaa yksi ikkuna ja yritä avata GoDaddy uudelleen.

 3. Tyhjennä selaimen välimuisti.

 4. Tyhjennä selaimesi evästeet.

 5. Tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta.

 6. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

 7. Vaikka tämä ei ole kovin yleistä, DNS-palvelimessasi voi olla ongelma, joka estää sinua katselemasta GoDaddyn isännöimiä verkkosivustoja. Jos haluat vaihtaa DNS-palvelimia, tarjolla on runsaasti ilmaisia ​​ja julkisia vaihtoehtoja, jos tunnet olosi mukavaksi suorittaaksesi tämän monimutkaisen prosessin.

Jos mikään ei ole vielä toiminut, sinulla on todennäköisesti Internet-ongelma. Ongelma voi olla esimerkiksi Internet-palveluntarjoajasi kyvyssä muodostaa yhteys GoDaddy-pohjaisiin verkkosivustoihin tällä hetkellä, tai ongelma voi olla suurempi. Ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi saadaksesi lisäapua.

GoDaddy-virheet

Web-isännöinti- ja sähköpostipalveluntarjoajana GoDaddy käyttää tavallisia HTTP-tilakoodivirheitä. Tärkeintä kannattaa muistuttaa.

 • 401 – Todennus vaaditaan. Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautuaksesi tälle sivulle.
 • 403 kielletty. Sinulla ei ole lupaa tarkastella valittua tiedostoa tai kansiota.
 • 404 ei löydetty. Web-sivua, jota yrität käyttää, ei ole olemassa.

Kuten kaikissa verkkopalveluissa, jos GoDaddyllä on viesti jostain huollosta, voit vain odottaa. Joskus tämä ylläpito vaikuttaa jokaiseen GoDaddyn käyttäjään, mutta joskus se on vain pieni osa. Tämä pätee erityisesti web-isännöintiin, jossa tietyillä palvelimilla voi olla ongelmia koko palvelun sijaan.

Por Markus