driverpack expert 6c24c0125d9a462cbad365d16e23dfb8

DriverPack on ilmainen ohjainpäivitysapuohjelma, joka löytää oikeat tietokoneesi tarvitsemat laiteajurit muutamalla napsautuksella ja sitten lataa ja asentaa ne puolestasi – ilman ohjattujen toimintojen tai asennuskehotteiden napsauttamista. Koska se on niin helppokäyttöinen ja se ei sisällä sotkua, joka vastaavissa ohjelmissa on, on myös joitain ominaisuuksia, joita et löydä tästä työkalusta. Tämä ohjelmisto oli aiemmin suosikkiohjainpäivitysten luettelossamme, mutta äskettäinen haittaohjelmatarkistus osoittaa, että useat skannerit tunnistavat DriverPackin haitalliseksi. Suosittelemme käyttämään vaihtoehtoa, kuten Driver Booster. Tämän artikkelin loppuosa on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä se ole suositus. Jos haluat silti kokeilla tätä ohjelmaa tästä varoituksesta huolimatta, voit ladata sen osoitteesta driverpack.io. Mistä pidämme

 • Helppokäyttöinen.
 • Tukee automaattisia asennuksia ilman kehotteita.
 • Nopeat lataukset.
 • Tukee joukkolatauksia.
 • Se on kannettava, joten asennusta ei tarvita.
 • Paljon asetuksia, joita voit säätää.

Mistä emme pidä

 • Ohjaimia ei voi piilottaa tulevilta tarkistuksilta.
 • Ei vaihtoehtoa ajoitetuille skannauksille.
 • Joskus näyttää hitaammalta kuin sen pitäisi olla.
 • Sisältää muita ominaisuuksia, jotka eivät liity ohjainpäivityksiin.
 • Useimmat virustarkistajat merkitsevät sen vaaralliseksi.

Driver Packin käyttäminen

On kaksi tapaa suorittaa tämä ohjelma:

Normaalitila

Oletuksena asennustiedoston avaamisen jälkeen DriverPack toimii «normaalitilassa», jossa kaikki tehdään puolestasi: valmistetaan tietokoneesi ja ladataan ja asennetaan tarvitsemasi ajurit.

Tämä eroaa alla olevasta asiantuntijatilasta, koska ohjaimien asentaminen vaatii käytännönläheistä lähestymistapaa. Siellä on jopa henkilökohtainen avustaja, joka puhuu kanssasi työskennellessään, joten tiedät aina tarkalleen, mitä hän tekee. Valitse tämä tila, jos olet aivan uusi ohjainpäivitysten lataamisessa, etkä välitä valita valikoivasti asennettavat päivitykset.

Asiantuntijatila

Toinen tapa saada ajurit tällä työkalulla on «asiantuntijatila». Vaihda Suorita Expert-tilassa vaihtoehto ohjelman avaamisen jälkeen ja näet alla olevan kaltaisen näytön.

DriverPack Solution -asiantuntijatila

DriverPackin asiantuntijatila antaa sinulle täyden hallinnan siihen, mitä asennetaan. Valitse jokaisen asennettavan ohjainpäivityksen tai ohjaintyökalusarjan vieressä oleva valintaruutu. Tässä tilassa on myös luettelo suositeltavista ohjelmista Ohjelmisto välilehti vasemmalla. Esimerkkejä ovat Opera-verkkoselain ja jotkin suojaustyökalut. Valitse ne asentaaksesi ne, jos haluat ne.

Suojaus ja puhdistus on toinen osa tätä DriverPack-tilaa, joka tunnistaa ohjelmat, joista saatat haluta päästä eroon. Saatat ajatella tätä mahdollisesti ei-toivotuksi ohjelmien etsijänä, kuten jokin tietoturvaohjelmisto.

Diagnostiikka ei liity lainkaan ohjaimiin, mutta siitä on hyötyä, jos olet kiinnostunut tietokoneesi valmistajasta ja mallista. Se näyttää myös käyttäjänimesi ja tietokoneesi nimesi, emolevyn tiedot ja muut asiat, jotka tavallisesti löydät vain järjestelmätietotyökalusta. Lopuksi, Driver Pack offline-tilassa voit asentaa ohjaimia, vaikka sinulla ei olisi Internet-yhteyttä, mikä on hyvä idea, jos aiot asentaa ohjaimia tietokoneeseen, jossa ei ole Internet-yhteyttä. Voit ladata valtavan joukon useiden gigatavujen ohjaimia tai vain tiettyjen luokkien ohjaimia, kuten näytönohjain, verkkokortti, äänikortti, puhelin, kortinlukija, verkkokamera ja/tai tulostinajurit. Siirrä sitten tiedostot tietokoneeseen ilman Internetiä ja voit asentaa ne.

Lisätietoja DriverPackista

DriverPack sisältää kaikki ohjaimen päivitystyökalun ominaisuudet, joita voit odottaa:

 • Toimii Windows 11:n, Windows 10:n, Windows 8:n, Windows 7:n, Windows Vistan ja Windows XP:n kanssa
 • DriverPack on kevyt ohjelma, jonka lataaminen ei vie kauan ja muodostaa yhteyden Internetiin ilmaisten online-ohjainpäivitysten saamiseksi.
 • Se on täysin kannettava ja voidaan käynnistää mistä tahansa kansiosta tai kiintolevyltä tai kannettavasta laitteesta, kuten flash-asemasta
 • Palautuspisteet luodaan automaattisesti ennen ajurien asentamista
 • Voit asentaa kaikki tarvittavat ajurit kerralla
 • Useita kieliä tuetaan
 • Näyttää nykyisen ohjaimen ohjainversion ja version, joka voidaan ladata sen korvaamiseksi
 • Voi luetella kaikki ajurit, myös ne, joita ei tarvitse päivittää
 • Sivusto mahdollistaa tiettyjen ajurien lataamisen, kuten piirisarjan, Bluetoothin, äänen, videon jne. Esimerkiksi Bluetooth-ajurien lataamisen jälkeen arkistossa on erilliset kansiot eri valmistajille, kuten Logitech, Motorola, Realtek, Broadcom jne.
 • Asetuksissa on mahdollisuus tyhjentää väliaikaiset tiedostot, kun tarvittavat tiedot on käytetty. Tämä auttaa pitämään kiintolevyn tallennuskapasiteetin pienenä
 • DriverPack Notifier voidaan ottaa käyttöön valvomaan tietokonettasi laitteisto- tai ohjelmistovirheiden varalta

Ajatuksia DriverPackista

DriverPack on loistava vaihtoehto, jos et tunne tai ole kiinnostunut kaikista varmuuskopiointi-/palautusvaihtoehdoista ja muista asetuksista ja näytöistä, joita joissakin vastaavissa ohjainpäivityksissä on. Jos olet kiinnostunut minimaalisesta ohjainpäivityksestä, kokeile tätä ehdottomasti. Huomaamme kuitenkin, että ohjaimien lataaminen kestää joskus jonkin aikaa, kauemmin kuin mitä olemme nähneet vastaavilla ohjainpäivitystyökaluilla. Muista tämän sivun yläreunassa oleva varoitus. Olemme saaneet sähköpostiviestejä ja lukeneet muilta käyttäjiltä raportteja, joiden mukaan tämän ohjelmiston tiedetään paitsi saastuttaneen tietokonettasi, myös asentavan asiaankuulumattomia ohjelmistoja kysymättä sinua (joskus räikeästi väärennettyjä ohjelmia, joilla on samanniminen kuin todelliset).

Por Markus