fix for xbox one software problems 3562278 d0034a9519af43ba99e93a491ce19216

Kaatuuko Xbox One jatkuvasti aloitusnäyttöön, kun lataat pelin tai sovelluksen? Erilaiset ongelmat voivat aiheuttaa tämäntyyppisiä ongelmia, mukaan lukien Xbox One -konsolin jäätyminen, pelien lataamatta jättäminen tai toimimattomuus. Näillä ongelmilla on samat syyt ja ratkaisut. Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia Xbox One -malleja, mukaan lukien Xbox One X ja Xbox One S.

Mikä aiheuttaa Xbox Onen kaatumisen?

Tässä on joitain syitä, miksi Xbox One ei toimi:

 • Taustaprosessit estävät ohjelmiston käynnistymisen.
 • Ohjelmistoa ei ole asennettu oikein.
 • Kiintolevyllä olevat sovellustiedot ovat vioittuneet.
 • Pelin tai palvelun palvelin ei ole käytettävissä.

Kuinka korjata Xbox One, joka kaatuu jatkuvasti aloitusnäyttöön

Kokeile näitä vaiheita järjestyksessä, kunnes Xbox One -pelisi tai -sovelluksesi toimii oikein:

 1. Sammuta Xbox One. Xbox Onen uudelleenkäynnistys toimii samasta syystä, kun tietokoneen uudelleenkäynnistys korjaa tietokoneongelmat. Kiintolevy kaatuu prosessien myötä, mitä pidempään se toimii, mikä estää pelien ja sovellusten latautumisen. Järjestelmän päivittäminen sulkee kaikki nämä prosessit ja antaa suorittimelle puhtaan pöydän.

 2. Tarkista, ettei Xbox-verkko ole käytettävissä. Joskus Xbox-verkko vaikuttaa järjestelmän toimintoihin. Voit tarkistaa, onko käyttämäsi palvelu saatavilla Microsoft Xbox Network Status -verkkosivulla.

 3. Poista Xbox One -sovelluksen asennus. Jos sinulla on ongelmia tietyn pelin tai sovelluksen kanssa, poista se ja asenna se uudelleen. Etsi sisältö sovellusluettelosta ja paina sitten Koti -painiketta ja valitse Poista† Kun olet valmis, siirry kirjastosi asentamattomiin sovelluksiin ja asenna ne uudelleen. Odota, että peli tai sovellus asentuu ja katso, onko ongelma korjattu. Järjestelmäpäivitykset voivat joskus aiheuttaa ongelmia tietyissä peleissä ja sovelluksissa. Tarkista verkossa, onko muilla ihmisillä samoja ongelmia, jotta saat selville, mikä sinun pitäisi olla seuraava askel.

 4. Poista paikalliset pelitiedot. Jos sovellustietosi tai tallennetut pelitietosi ovat vioittuneet, poista ne ja lataa ne uudelleen pilvestä. Katso ohjeet alla olevasta osiosta.

 5. Tarkista Xbox Onen Wi-Fi-yhteys. Wi-Fi-yhteyttä käyttävät pelit ja sovellukset eivät välttämättä toimi, jos Internet-yhteys on huono.

 6. Päivitä Xbox One. Jos mahdollista, päivitä konsoli ratkaistaksesi mahdolliset laiteohjelmisto-ongelmat.

 7. Huollata Xbox One. Jos yllä olevat vaiheet eivät ratkaise ongelmia, sinun on ehkä lähetettävä konsoli korjattavaksi. Soita numeroon 1-800-4MY-XBOX (Yhdysvalloissa) tai käy Xbox-tukisivulla. Voit rekisteröidä Xbox Onen Microsoftin verkkosivuston kautta nopeuttaaksesi teknistä tukea ongelmissa, jotka ovat edelleen takuun alaisia.

Poista Xbox One -pelitiedot

Voit poistaa ja korvata vioittuneet pelitiedostot seuraavasti:

 1. paina Koti -painiketta Xbox One -ohjaimessa ja siirry kohtaan Omat pelini ja sovellukseniKatso kaikkiLoitsu

 2. Korosta peli tai sovellus ja paina sitten Koti painiketta uudelleen.

 3. Valita Hallitse pelejä ja lisäosiaTallennetut tiedot

 4. Valita Tyhjennä poistaaksesi paikalliset pelitiedot.

 5. Käynnistä Xbox One uudelleen ja synkronoi tietosi pilvestä uudelleen.

Por Markus