ScreenShot2021 09 02at11.23.34AM c625ea5681334077ba6504ff10958e0c

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan uusia Bose QuietComfort 45 melua vaimentavia kuulokkeita.
  • Bose lupaa, että tämä malli tarjoaa 24 tuntia toistoa, mikä olisi kätevämpää kuin Apple AirPods Max.
  • Odotan myös Bose-kuulokkeiden olevan mukavampia kuin AirPods Max.

Uudet Bose QuietComfort 45 (QC45) langattomat melua vaimentavat kuulokkeet vetoavat minuun. Kuulen hädin tuskin sireenin ääntä Bose-kuulokkeista sen jälkeen, kun käytän uusia Apple AirPods Max -kuulokkeita, mutta Bose-tölkit voisivat olla kestävämpi ja mukavampi vaihtoehto kuin Applen parhaat. 329,95 dollarin QC 45s ovat myös halvempia kuin ProMax, jonka vähittäismyyntihinta on 549 dollaria. Mutta uudet Bose-kuulokkeet lupaavat olla enemmän kuin pelkkä arvolupaus. Olen omistanut useita Bose-kuulokkeita, mukaan lukien nykyisen QuietComfort 35:n, ja olen ollut vaikuttunut niiden mukavuudesta. ProMax kuulostaa hyvältä, mutta niiden tiukka istuvuus ja raskas paino saavat päätäni särkemään pitkien kuuntelukertojen jälkeen.

Parempi akun kesto

Olen erittäin innoissani QC45:n väitetystä 24 tunnin akun kestosta. Kuulokkeet latautuvat nyt USB-C:n kautta, ja Bosen mukaan täyteen lataaminen kestää kahdesta tunnista ja nopea 15 minuutista kolmeen tuntiin toistoa. En ole koskaan saanut näin pitkää akun kestoa mistään muista omistamistani kuulokkeista. Olen onnekas saadessani käyttää AirPods Maxia 10 tuntia raskaasti, ja tämä voi olla ärsyttävää, jos käytän niitä pitkän aikaa tai olen kesken videopuhelun töissä. Uudet Bose-kuulokkeet lupaavat olla enemmän kuin pelkkä arvoehdotus. Älä kuitenkaan odota radikaalia poikkeamaa ulkonäön suhteen Bosen uusimmalla iteraatiolla. QC45 on lähes mahdoton erottaa edellisestä mallista. Mutta Bose väittää, että uuden mallin ulkonäkö on tyylikkäämpi ja laskokset ja röyhelöt on poistettu pehmeistä materiaaleista, kun taas komponenttien väliset raot on korvattu tasaisilla siirtymillä.

Pidä se yksinkertaisena

Yksi alue, jossa QC45:n on vaikea lyödä AirPods Maxia, on loistavan yksinkertaiset säätimet. AirPods Maxissa on pyörä äänenvoimakkuuden säätämiseen ja painikkeet melunvaimennuksen kytkemiseksi päälle tai pois, ja ne tarjoavat mahdollisesti intuitiivisimmat säätimet, joita olen koskaan käyttänyt kuulokkeissa. Toisaalta QC45:ssä on neljä painiketta oikeassa korvakupissa: äänenvoimakkuuden lisäys, äänenvoimakkuuden vähennys, virta- ja Bluetooth-pariliitos ja yksi yleisimmille tehtäville, mukaan lukien puheluihin vastaaminen ja lopettaminen sekä musiikin toistaminen/keskeyttäminen. Vasemmassa korvakupissa on toinen painike tilan vaihtamista ja mikrofonin mykistämistä varten puheluiden aikana.

Henkilö, joka käyttää Bose QuietComfort 45 -kuulokkeiden äänenvoimakkuuden säätimiä

Minulla ei ole valittamista AirPods Maxin melunvaimennuksen suhteen, mutta Bosen kuvauksen perusteella QC45: llä ei pitäisi olla vaikeuksia pysyä Apple-mallissa. QuietComfort 45 -kuulokkeissa on vain kaksi asetusta, jotka käyttävät uutta aktiivista melunvaimennusjärjestelmää. QUIET-tilassa korvakuppien sisällä ja ulkopuolella olevat mikrofonit yhdistetään patentoituun digitaaliseen siruun, joka havaitsee, mittaa ja reagoi ei-toivotut äänet keskitaajuuksilla, kuten lähijunissa. AWARE-tilassa QC45-kuulokkeet siirtyvät täyteen läpinäkyvyyteen, jossa kaikki voidaan kuulla uudelleen irrottamatta niitä. Bose tarjoaa myös kiehtovan ominaisuuden, jonka QC45-omistajat väittävät jakavansa melunvaimennustaan. Säderyhmä eristää heidän äänensä, kun taas hylkäysryhmä vaimentaa ja estää kuultavia häiriötekijöitä ympärillään, kuten kahvimyllyn tai haukuvan koiran, joten niitä ei poimita ja välitetä kenelle tahansa, jolle he puhuvat. Oletettavasti eristysominaisuus tarkoittaa, että jokainen, jonka kanssa puhut puhelimessa tai videopuheluissa, kuulee sinut paremmin. Jos QC45-malli kestää sen hypetyksen, harkitsisin vakavasti AirPods Maxin vaihtoa. Korvaani särkee AirPods, ja Bose-mallin luvattu 24 tunnin akunkesto on houkuttelevaa. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä, kun ne ilmestyvät syyskuun 23. päivänä.

Por Markus