Mika on iWork iPadille

Tiesitkö, että iPadissa on vaihtoehto Microsoft Officelle? Itse asiassa Applen iWork-toimistosovelluspaketti on täysin ilmainen kaikille, jotka ovat ostaneet iPhonen tai iPadin viime vuosina. Tämä tekee niistä joitain pakollisia sovelluksia ladattavaksi uudelle iPadille. Parasta iWork-sarjassa on sen yhteensopivuus kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneesi kanssa. Jos sinulla on Mac, voit ladata sovellusten työpöytäversioita ja jakaa työn tietokoneesi ja tablet-laitteesi välillä. Mutta vaikka sinulla ei olisi Macia, Applella on verkkoversio toimistopaketista osoitteessa iCloud.com, joten voit silti työskennellä työpöydälläsi ja muokata iPadillasi (tai päinvastoin).

Sivut

Sivut

Pages on Applen vastaus Microsoft Wordiin, ja useimmille käyttäjille se on tehokas tekstinkäsittelyohjelma. Pages tukee ylä- ja alatunnisteita, upotettuja taulukoita, kuvia ja kaavioita, mukaan lukien interaktiiviset kaaviot. Muotoiluvaihtoehtoja on laaja valikoima, ja voit jopa seurata asiakirjan muutoksia. Mutta jotkin tekstinkäsittelyohjelman, kuten Microsoft Wordin, monimutkaisemmista toiminnoista, kuten linkittäminen tietokantaan yhdistämistä varten, eivät ole mahdollisia. Todettakoon, että useimmat ihmiset eivät käytä näitä lisäominaisuuksia. Jopa yritysympäristössä useimmat käyttäjät eivät käytä näitä ominaisuuksia. Jos sinun on kirjoitettava kirje, ansioluettelo, ehdotus tai jopa kirja, Pages for iPad pystyy käsittelemään sen. Sovellus sisältää myös laajan valikoiman malleja koulujulisteille, postikorteille, uutiskirjeille, lukukausikirjoille ja muille. Tässä iPadin uusi vedä ja pudota -toiminto on todella hyödyllinen. Voit lisätä valokuvia tekemällä Kuvat-sovelluksen useita tehtäviä ja vetämällä ja pudottamalla sovelluksen ja Pagesin välillä.

Numerot

Numerot

Kuten laskentataulukko, Numbers on täydellinen kotikäyttöön ja täyttää monien pienyritysten tarpeet. Sen mukana tulee yli 25 mallia esimerkiksi henkilökohtaista rahoitusta, liiketoimintaa ja koulutusta varten, ja se pystyy näyttämään tietoja ympyräkaavioina ja kaavioina. Sillä on myös pääsy yli 250 kaavaan. Numbers voi tuoda laskentataulukoita muista lähteistä, kuten Microsoft Excelistä, mutta sinulla voi olla vaikeuksia saada kaikkia kaavojasi paikoilleen. Jos funktiota tai kaavaa ei ole Pagesissa, saat todennäköisesti tietosi vain tuonnin yhteydessä. Numbers on helppo hylätä keinona tasapainottaa shekkikirjaasi tai seurata kotibudjettia, mutta se on helposti yksi iPadin tuottavimmista sovelluksista ja toimii hyvin myös yritysympäristössä. Kaaviot ja kaaviot yhdistettynä muotoiluominaisuuksiin voivat luoda ja lisätä kauniita ehdotuksia liiketoimintaraporttiin. Ja kuten muunkin iPadin iWork-paketin, yksi suuri etu on kyky työskennellä pilvessä ja noutaa ja muokata asiakirjoja, jotka olet luonut ja tallentanut pöytätietokoneellesi.

pääpuheenvuoro

pääpuheenvuoro

Keynote on ehdottomasti iWork-sovellussarjan valopilkku. iPad-versiota ei varsinaisesti sekoita Powerpointiin tai Keynoten työpöytäversioon, mutta kaikista iWork-sovelluksista se on lähin. Jopa vakavimmat yrityskäyttäjät monet huomaavat, että se tekee kaiken tarvitsemansa esityssovelluksessa. Äskettäinen Keynote-päivitys todella toi ominaisuuksien asetukset ja toi mallit työpöytäversion mukaisiksi, joten esitysten jakaminen iPadin ja työpöydän välillä on helpompaa kuin koskaan. Mutta yksi alue, jossa sillä on ongelma, ovat fontit, ja sovelluksen iPad-versio tukee rajoitettua määrää. Yhdessä suhteessa Keynote iPadille on parempi kuin työpöytäversiot. iPad on epäilemättä tehty esittelyä varten. Apple TV:n ja AirPlayn avulla on helppo saada kuva suurelle näytölle, ja koska kaapeleita ei ole, juontaja voi liikkua vapaasti. iPad Mini voi todella olla loistava ohjain, koska sitä on niin helppo käyttää kävellessä.

Ja iPadille on vielä enemmän ilmaisia ​​sovelluksia!

Steve Jobs iLife 11

Apple ei pysäyttänyt iWorkia. He lahjoittavat myös iLife-sovellussarjansa, mukaan lukien musiikkistudion Garage Bandin muodossa ja melko tehokkaan videonmuokkaussovelluksen iMovien muodossa. Kuten iWork, nämä sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi useimmille iPadin omistajille.

FAQ

  • Mikä on iWorkin uusin versio?

    Apple julkaisi iWorkin version 11 maaliskuussa 2021. Kolmen sovelluksen nykyinen versio on 11.1. Ne vaativat iPadOS 13.1:n tai uudemman.

  • Miten saan iWorkin iPadille?

    Jos kolme iWork-sovellusta – Pages, Numbers ja Keynote – eivät vielä ole iPadissasi, voit ladata ne erikseen App Storesta. Ei lisämaksua.

  • Kuinka suuria iPadin iWork-sovellukset ovat?

    Pages for iPadin nykyinen versio (11.1) on 492,9 Mt, Numbers 526,8 Mt ja Keynote 496,5 Mt.

Por Markus