stationary 56e320213df78c5ba056db0b

Mitä tietää

 • Mene Talo > Uusia tavaroita > Sähköpostiviesti käyttäen > Lisää paperitavaraavalitse teema, valitse Okeija kirjoittaa viesti.
 • Mukauta teemoja valitsemalla Kirkkaat värit, Aktiiviset kuvattai Taustakuva.
 • Tallennettujen paperitavaroiden etsiminen: Napsauta Talo > Uusia tavaroita > Sähköpostiviesti käyttäenja katso ylhäältä Lisää paperitavaraa.

Paperitavarat ovat erottuva tapa saada viestisi erottumaan ja vahvistaa viestiäsi. Käytä Outlook-sähköpostipaperia erityisten fonttien ja taustakuvien lisäämiseen lomatervehdyksiin, juhlakutsuihin, tapahtumailmoituksiin tai päivittäiseen kirjeenvaihtoon. Outlook sisältää luettelon sisäänrakennetuista paperitavarateemoista, joita voit mukauttaa tarpeidesi mukaan.

Luo uusi viesti paperitarvikkeilla Outlookissa

Voit aloittaa uuden sähköpostin, joka käyttää kirjepaperiteemaa Outlookissa:

 1. Valitse Talo.

 2. Siirry kohtaan kansiopaneeli ja valitse Mail. Tai paina Ctrl+1.

 3. Siirry kohtaan Talo -välilehti ja valitse Uusia tavaroita > Sähköpostiviesti käyttäen > Lisää paperitavaraa. Valitse Outlook 2003:ssa Toiminnot > Uusi sähköpostiviesti käytössä > Lisää paperitavaraa.

  Valitse uudet kohteet Outlookissa.

 4. Korosta haluamasi kirjelomake. Jokaisen teeman esikatselu tulee esikatseluruutuun.

  Valittu teema sähköpostille Outlookissa.

 5. Voit kirkastaa osaa teematekstistä valitsemalla Kirkkaat värit valintaruutu. Siivoa se Kirkkaat värit -valintaruutu käyttääksesi himmeitä värejä. Esikatselu muuttuu näyttämään, miltä valittu teema näyttää eloisilla väreillä, aktiivisilla kuvilla ja taustakuvilla ja ilman niitä.

 6. Jos haluat käyttää teemaelementtejä, kuten vaakasuuntaisia ​​viivoja ja luoteja, 3D-ilmeellä, valitse Aktiiviset kuvat valintaruutu. Siivoa se Aktiiviset kuvat -valintaruutu käyttääksesi litteitä elementtejä.

 7. Voit lisätä teeman taustakuvan valitsemalla Taustakuva valintaruutu. Siivoa se Taustakuva -valintaruutu käyttääksesi yhtenäistä taustaväriä.

 8. Valitse Okei.

 9. Valitsemaasi kirjelomaketta käytetään uudessa viestissä. Kirjoita viesti ja lähetä se.

  Uusi Outlook-sähköpostimalli.

 10. Voit nopeasti löytää ja käyttää tätä paperitavarateemaa toisessa viestissä käymällä osoitteessa Talo -välilehti ja valitse Uusia tavaroita > Sähköpostiviesti käyttäen. Paperitavaramalli näkyy yllä Lisää paperitavaraa. Voit myös luoda omia Outlook-malleja sähköpostisi tyyliin ja jopa käyttää usein toistuvaa tekstiä. Kun olet luonut uuden mallin, voit käyttää sitä samalla tavalla kuin valmiita malleja.

  Valitse aiemmin valittu kirjepaperiteema Outlookissa.

Por Markus