OneNote 5c912ae046e0fb0001770155

OneNote on työkalu muistiinpanojen ja niihin liittyvien kohteiden keräämiseen. Näin voit lisätä kuvia ja monia muita tiedostotyyppejä OneNote-muistikirjoihin. Itse asiassa tämä on yksi digitaalisen muistiinpanoohjelman parhaista ominaisuuksista. Kun pidät eri tiedostotyyppejä yhdessä muistiinpanossa tai muistikirjassa, sinulla on kompakti mutta helppokäyttöinen tapa tehdä esimerkiksi projektitutkimusta.

näin

  1. Avaa Microsoft OneNote työpöydälläsi, mobiililaitteellasi tai selaimessasi. Katso alla olevista vinkeistä lisätietoja tämän tekemisestä.
  2. Lisää kuva valitsemalla Lisää > Kuva, Valokuvat verkossa, clip art, Skannattu kuvaja enemmän.
  3. Voit myös lisätä tiedostoja tekstinkäsittelyohjelmasta, laskentataulukosta tai esityksestä. Lisätyt tiedostot näytetään napsautettavina kuvakkeina. Valitse Lisää > Tiedostoliite > Valitse tiedostosi > Lisää.

Tarvitseeko vielä ottaa Microsoft OneNoten käyttöön? Tämä sovellus sisältyy usein Microsoft Office -ohjelmistoon, tai saatat joutua ostamaan ja lataamaan sen erikseen työpöytää varten. Voit myös käyttää OneNote Online -versiota selaimessasi käymällä osoitteessa www.OneNote.com.

Lisää kuvakaappauksia

Lisää ottamasi ja tallentamasi kuvakaappaus valitsemalla Lisää > Näytön leikkaus > Määritä kaapattava alue vetämällä > Tallenna tiedosto. Sieltä sinun pitäisi pystyä muuttamaan kuvan kokoa, tasoittamaan sitä tarvittaessa ja lisäämään sopiva tekstin rivitys varmistaaksesi, että se sopii hyvin muistiinpanosi tekstiin. Voit myös lisätä videon, äänen ja monia muita tiedostotyyppejä. Voit kokeilla erilaisia ​​tiedostoja ja asiakirjoja nähdäksesi, mikä toimii parhaiten. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti lisätä linkki online-web-sivuille tai jopa muihin asiakirjoihin. Jos teet jälkimmäisen, muista, että tiedostot, joihin linkität, on tallennettava laitteeseen, jossa käytät OneNotea, jotta linkki toimisi oikein.

Por Markus