i have success in this game 1097650866 5c4bb13e46e0fb00014a2b03

Mitä tietää

 • Jos et näe pelin kuvaketta työpöydällä, luo ensin pikakuvake EXE-tiedostolle. Napsauta sitten hiiren oikealla painikkeella pikakuvake > Ominaisuudet.
 • Valitse Pikakuvake -välilehti. Sisään Kohde kenttä, aseta kohdistin viimeisen lainauksen jälkeen > huone > komentorivi (esimerkki: xyz» Tilaus)
 • Kaikkia komentoriviparametreja edeltää yhdysmerkki ().

Tämän artikkelin ohjeet selittävät, kuinka komentoriviparametri lisätään PC-pelien huijausten mahdollistamiseksi Windowsissa, Macissa ja muissa työpöytäkäyttöjärjestelmissä.

Mikä on komentoriviparametri?

Komentoriviparametrilla voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tiettyjä pelin ominaisuuksia ohjelman käynnistyessä. Yleisimmin käytetty komentoriviparametri videopeleissä on: – lohduttamaan. Monissa PC-peleissä tämä komento mahdollistaa konsolin, johon voidaan syöttää muita huijauksia. Muissa peleissä huijauskonsoli on oletuksena saatavilla, joten komentorivin parametreja ei tarvitse muokata. Vaikka komentoriviparametrien syöttäminen väärin voi aiheuttaa pelin kaatumisen, todelliset pelitiedostot eivät vaurioidu.

Muokkaa pikakuvakkeen käynnistysparametreja

Vaikka tämä menetelmä saattaa aluksi tuntua tylsältä, se on paljon turvallisempaa kuin pelitiedostojen muokkaaminen huijausten mahdollistamiseksi. Jos et näe pelin kuvaketta työpöydälläsi, sinun on ensin luotava pikakuvake pelin EXE-tiedostolle. Komentoriviparametrien lisääminen pikakuvakkeeseen:

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella pelin pikakuvaketta työpöydälläsi ja valitse Ominaisuudet.

 2. Siirry kohtaan Pikakuvake -välilehti ja etsi sitten Kohde -kenttä, joka näyttää tiedoston tarkan sijainnin lainausmerkeissä.

  Kohdekenttä Pikakuvakkeen ominaisuudet -ikkunassa

 3. Vuonna Kohde tekstiruutuun, aseta kohdistin viimeisen lainauksen jälkeen ja lisää välilyönti ja komentoriviparametrit. Kaikkia komentoriviparametreja edeltää yhdysmerkki ().

  parametri "-console" Kohde-kentässä

 4. Valitse Käytäja valitse sitten Okei.

  OK-painike Pikakuvakkeen ominaisuudet -ikkunassa

 5. Kaksoisnapsauta pikakuvaketta aloittaaksesi pelin komentorivin huijaukset käytössä. Jos haluat poistaa huijaukset käytöstä, poista komentoriviparametri pikakuvakkeesta ja käynnistä peli uudelleen.

Esimerkkejä komentoriviparametrien pikanäppäimistä

Tässä on esimerkki pikakuvakekohteesta: puolikas elämä ilman ylimääräisiä komentoriviparametreja: «C:Program FilesSierraHalf-Lifehl.exe»

Tässä on sama pikakuvake sille: puolikas elämä johon on lisätty komentoriviparametri: «C:Program FilesSierraHalf-Lifehl.exe» -konsoli

Lisää useita komentoparametreja peräkkäin jättämällä välilyönti niiden väliin. Esimerkiksi: «C:Program FilesSierraHalf-Lifehl.exe» -dev -konsoli

Toinen tapa lisätä komentoriviparametreja on käynnistää peli komentokehotteesta.

Lisää tapoja käyttää huijauskoodeja PC-peleissä

Vaikka joissakin peleissä sinun on muokattava komentorivin parametreja huijausten aktivoimiseksi, toiset pelit edellyttävät huijauskoodien syöttämistä otsikkonäytölle tai määrättyyn valikkoon. Muut pelit vaativat sinun tekemään muutoksia pelitiedostoihin, mikä voi aiheuttaa vakavia ongelmia, jos teet sen väärin. Huijausoppaat sisältävät yleensä ohjeet huijausten käyttämiseen.

Por Markus