2000px Yahoo icon.svg 5ad3f40b642dca0036215fc5

Mitä tietää

 • Korosta jaettavan linkin teksti ja paina Ctrl+C (Windowsille) tai Tehtävä+C (Mac) kopioidaksesi sen.
 • Luo hyperlinkki korostamalla teksti, jonka haluat linkittää Yahoo Mail -viestissäsi, ja valitsemalla sitten kytkin -kuvaketta alatyökalupalkissa.
 • Lehdistö Ctrl+V (Windowsille) tai Tehtävä+V (Mac) liittääksesi linkin. Klikkaus Testata avaa linkki ja varmista, että se menee oikealle sivulle.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka linkki lähetetään Yahoo Mailin avulla. On jopa mahdollista lisätä esikatselukuva, jotta vastaanottaja tietää, mitä odottaa.

Lähetä web-sivulinkki Yahoo Maililla

Helpoin tapa lisätä linkki sähköpostiin on kopioida ja liittää se. Tämän jälkeen voit kopioida linkin viestistä ja liittää sen selaimeen. Jos kuitenkin haluat lisätä hyperlinkin, joka vie käyttäjän suoraan sivulle napsauttamalla tekstiä, toimi seuraavasti:

 1. Korosta jaettavan linkin teksti ja paina Ctrl+C (Windowsille) tai Tehtävä+C (Mac) kopioidaksesi sen.

 2. Korosta teksti, jonka haluat linkittää Yahoo Mail -viestissäsi, ja valitse sitten kytkin -kuvaketta alatyökalupalkissa (tekstin muotoiluasetusten vasemmalla puolella).

 3. Lehdistö Ctrl+V (Windowsille) tai Tehtävä+V (Mac) liittääksesi linkin tekstikenttään.

  Yahoo Mails "Lisää linkki" ikkuna, jossa on korostettu linkki

 4. Klikkaus Testata Avaa linkki ja saat sen toimimaan ja siirry sivulle, jonka haluat jakaa.

  Yahoo Mails "Lisää linkki" ikkuna, jossa testipainike on korostettuna

 5. Valitse Tallentaa.

  Yahoo Mails "Lisää linkki" ikkuna, jossa on korostettuna tallennuspainike

 6. Lähetä sähköposti tavalliseen tapaan. Kun vastaanottaja näkee viestin, hän voi avata verkkosivun uudelle välilehdelle napsauttamalla sinistä tekstiä.

Sisällytä linkkien esikatselu Yahoo Mail -viesteihin

Voit myös liittää koko linkin (mukaan lukien http:// tai https://) suoraan Yahoo Mail -viestissä. Verkkosivun asetuksista riippuen liitetty teksti hyperlinkitetään automaattisesti tai linkin esikatselu luodaan kuvan kanssa. Voit säätää linkin esikatselun kokoa ja sijaintia viemällä hiiren esikatselukuvan päälle ja valitsemalla ellipsit () oikeassa yläkulmassa. Valitseminen Poista poistaa vain esikatselun; linkki pysyy viestin tekstiosassa.

Yahoo Mail linkin esikatselupainike korostettuna

Lähetä web-sivulinkki Yahoo Mail Basicilla

Yahoo Mail Basic ei tue linkkien esikatselua, mutta on mahdollista sisällyttää hyperlinkkejä:

 1. Korosta jaettavan linkin teksti ja paina Ctrl+C (Windowsille) tai Tehtävä+C (Mac) kopioidaksesi sen.

 2. Aseta tekstikohdistin kohtaan, johon haluat lisätä linkin Yahoo Mail -viestissäsi ja paina Ctrl+V (Windowsille) tai Tehtävä+V (Mac) liittääksesi linkin.

  Aseta tekstikohdistin kohtaan, johon haluat lisätä linkin Yahoo Mail -viestissä, ja liitä linkki painamalla Ctrl + V (Windows) tai Command + V (Mac).

 3. Lisätä suluissa linkin tekstin ympärillä.

  Lisää sulut linkkitekstin ympärille.

Kun vastaanottaja näkee viestin, hän voi napsauttaa alleviivattua tekstiä avatakseen verkkosivun uudelle välilehdelle. Tämä temppu toimii myös hyperlinkkien sisällyttämisessä viesteihin, jotka lähetät Yahoo Mail -mobiilisovelluksesta.

Kun vastaanottaja näkee viestin, hän voi napsauttaa alleviivattua tekstiä avatakseen verkkosivun uudelle välilehdelle.

Por Markus