how to gain xp and level up fast in pokemon go f5be402b2099486ab0be6fa7993f2ebf

Toisin kuin tärkeimmät Pokemon-videopelit, kuten Pokemon Sword ja Shield Nintendo Switchissä, Pokemon Pokemon GO älä ansaitse kokemuspisteitä (XP). Sen sijaan pelaaja ansaitsee XP:tä saadakseen uusia Pokemon GO tasoja ja avata lisäkohteita ja muita pelitoimintoja. Tässä on mitä sinun tulee tietää XP:n hankkimisesta: pokemon go, sekä parhaat tekniikat nopeaa tasoitusta varten. Tämä opas viittaa Pokemon GO mobiilipeli saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille ja tableteille.

Kuinka tarkastella XP:täsi Pokemon GO:ssa

Nopein tapa tarkistaa nykyinen XP-tasosi Pokemon GO on katsoa avatariasi näytön vasemmassa alakulmassa. Sen yläpuolella oleva numero on nykyinen tasosi ja sen alla oleva edistymispalkki näyttää kuinka lähellä olet seuraavaa tasoa. Tarkempaa näkymää varten Pokemon GO XP, napauta avataria avataksesi koko profiilisi. Sinun pitäisi nähdä yksityiskohtaisempi edistymispalkki Pokemon-kouluttajasi kuvan alla, joka näyttää kuinka paljon XP:tä tasolle nouseminen vaatii ja kuinka paljon olet jo ansainnut.

Edistymispalkki nollautuu aina, kun nouset tasolle Pokemon GO. Nähdäksesi kuinka paljon XP:tä olet ansainnut pelaamisen aloittamisen jälkeen Pokemon GOvieritä alas ja tarkista vieressä oleva numero XP yhteensä alla Kokonaistoiminta.

Kuinka monta Pokemon GO -tasoa on olemassa?

Yhteensä tasoja on 40 Pokemon GO mobiili peli. Useimmiten niiden saavuttaminen palkitsee sinut erilaisilla Poke-palloilla ja muilla esineillä, vaikka tietyt tason virstanpylväät vaaditaankin tärkeiden pelitoimintojen, kuten verkkotaistelujen, avaamiseen. Tässä ovat tärkeimmät saavutettavat tasot ja mitä ne avaavat:

 • Taso 5: Tämän tason saavuttaminen vapauttaa kyvyn taistella Pokemon Gymsissä ja käyttää juomia ja elvytyksiä.
 • Taso 8: Tasolle 8 asti voit käyttää Razz Berryä.
 • Taso 10: Super Potions avataan, kun tämä taso saavutetaan Pokemon GO. Mahdollisuus osallistua lähistöllä ja verkossa oleviin Pokemon-taisteluihin on myös avattu.
 • Taso 12: Isot pallot ovat auki. Nämä Poke Balls -pallot helpottavat Pokemonien saamista.
 • Taso 15: Hyper Potions, esine, joka parantaa terveyttä enemmän kuin tavalliset juomat, avataan.
 • Taso 20: Ultra Balls on avattu. Nämä Poke Balls ovat jopa vahvempia kuin Great Balls.
 • Taso 25: Tämän tason saavuttaminen avaa Max Potions -lukituksen.
 • Taso 30: Max Revives on avattu. Tämä esine elvyttää pyörtyneen Pokemonin ja parantaa sen terveyttä.
 • Taso 40: Viimeinen Pokemon GO taso. Tämän tason pelaajat voivat lähettää uusia paikkoja harkittavaksi Poke Stops tai Gyms -pelissä. Tason 40 pelaajat voivat myös muokata olemassa olevia sivustoja ja lähettää niistä uusia kuvia.

Aikaisempien tasojen saavuttaminen vaatii vain vähän vaivaa, koska jokainen virstanpylväs vaatii vain muutaman tuhannen XP:n lukituksen avaamiseen. Tasolle 20 nouseminen vaatii paljon enemmän työtä, ja pelaajat voivat usein pelata viikkoja tai jopa kuukausia ennen kuin ansaitsevat tarpeeksi XP:tä edistyäkseen.

Kuinka saada XP Pokemon GO: ssa

Melkein mikä tahansa toiminta Pokemon GO palkitsee pelaajat XP:llä, joten todennäköisesti nouset tasolle asteittain pelaamalla tavalliseen tapaan. Ole tietoinen siitä, kuinka pelaat Pokemon GO voi kuitenkin palkita sinut useammalla XP:llä, joten sinun kannattaa harkita joitakin tekniikoita.

Hanki XP Pokemon GO:ssa nappaamalla Pokemon

Pokemonin saaminen palkitsee sinut aina vähintään 100 XP:llä, ja uuden rekisteröiminen Pokedexiin ensimmäistä kertaa antaa sinulle 500 XP:n lisäbonuksen. Se, miten saat kiinni Pokemonin, voi myös vaikuttaa siihen, kuinka paljon bonus XP:tä saat.

Kuvakaappaus Pokemonista, joka jää kiinni Pokemon GO -videopeliin.

Curve Ballin käyttäminen antaa sinulle 10 XP:n bonuksen ja voi myös lisätä mahdollisuuksiasi saada vaikea Pokemon. Hyvän, hienon tai erinomaisen heiton saavuttaminen voi myös antaa sinulle palkkion 10, 50 tai 100 XP:tä. Curve Ball on heittotyyppi, ei Poke Ball -tyyppi. Voit heittää Curve-pallon nostamalla Poke-pallon, kun näet Pokemonin, ja piirrä sormella ympyröitä näytöllä. Kun pallo pyörii, heitä se Pokemoniin tavalliseen tapaan. Pelaajat saavat myös palkintoja useiden samantyyppisten Pokemonien saalistamisesta. Saat 100 XP:n palkinnon 100:stae pyytämäsi lajin jäsen, ja profiilinäytölläsi voit avata monia mitaleja, joista jokaisessa on XP-palkintoja. Jotkin mitalit palkitsevat sinut XP:llä ja esineillä tietyn määrän Pokemoneista jokaiselta alueelta. Toiset puolestaan ​​ansaitsevat XP:tä ja lisää saalisbonuksia 10, 50 ja 200 tietyntyyppisen Pokemonin, kuten Fairy, Rock ja Ghost, pyydystämisestä. Voit myös ansaita XP:tä avaamalla profiilinäytölläsi muita mitaleja suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä, kuten kävelemällä tietyn matkan tai taistelemalla ja kauppaamalla muiden pelaajien kanssa. Voit tarkastella kunkin mitalin vaatimuksia koskevia tietoja napauttamalla sen kuvaketta.

Ansaitse XP:tä Pokemon GO:ssa pelaamalla päivittäin ja pyörittämällä Poke Stopsia

Pokemon GO on päivittäisiä XP-sarjapalkintoja Pokemonien pyydystämisestä ja jatkuvasta Poke Stops -pyörityksestä. Nämä ovat joitain parhaista tavoista ansaita XP:tä pelissä.

Kuvakaappaus Poke Stopista Melbournessa, Australiassa Pokemon GO -pelissä iPhonessa.

Jos nappaat Pokemonin vähintään kerran päivässä, ansaitset 500 XP:tä jokaiselta kuudelta ensimmäiseltä päivältä ja huikeat 2 000 XP:tä seitsemäntenä. Samoin vähintään yhden Poke Stopin pyörittäminen kuuden päivän ajan peräkkäin tuottaa 500 XP:tä päivässä kuuden päivän ajan ja 2 000 XP:tä seitsemäntenä päivänä. Bonuksena saat 250 XP:tä, kun pyöräytät ensimmäisen kerran uuden Poke Stopin. Voit myös ansaita XP:tä pyörittämällä poke-pysähdyksiä, jotka ovat osa kuntosalia, ja palkintoina on 25–100 XP:tä kilpailevan joukkueen kuntosalin pyörittämisestä kuntosalimitalitason mukaan ja 31–125 XP:tä joukkueesi omistaman kuntosalin pyörittämisestä. ollessaan a Pokemon GO Kuntosali, anna ystävälliselle Pokemonille marja, niin saat 25 XP:n palkinnon ja voita vastustajan Pokemon 100 XP:n palkinnolla. Oletko tarpeeksi onnekas kohdatessasi Raidin kuntosalilla? Voit ansaita 3 000 XP:tä tavallisen Raid Bossin päihittämisestä ja huikeat 10 000 XP:tä legendaarisen Raid Bossin päihittämisestä. Vieraillessasi Poke Stopsissa voit nähdä Pokemon GO Team Rocket -johtajat Sierra, Cliff ja Arlo tai jopa laukaisevat yhden monista Pokemon GO tapaa Giovanni. Voit halutessasi välttää nämä taistelut, mutta jos päätät kohdata nämä roistot ja voittaa heidät, voit ansaita erilaisia ​​esineitä ja saada harvinainen Pokemon, joka antaa sinulle vielä enemmän voittoja.

Hanki XP Pokemon GO:ssa lisäämällä ystäviä

Lisää ystäviä Pokemon GO voi olla nopein tapa parantaa profiiliasi, varsinkin jos sinulla on niitä paljon. Mitä enemmän kommunikoit ystäväsi kanssa Pokemon GO, sitä enemmän ystävyytesi voi kasvaa ja sitä suuremmat XP-palkinnot. Kaikki Pokemon GO pelaajat voivat lisätä jopa 200 ystävää vaihtamalla valmentajakoodeja tai yhdistämällä pelin Facebook-tiliinsä. Pelaajat voivat parantaa ystävyyssuhteita lähettämällä lahjoja toisilleen, taistelemalla, vaihtamalla Pokemoneja ja osallistumalla ratsastukseen yhdessä.

Kuvakaappaus ystäväyhteyksistä ja XP:stä Pokemon GO:ssa.

Hyvät ystävät -statuksen saavuttaminen ansaitsee 3 000 XP, Great Friends 10 000 XP, Ultra Friends 50 000 XP ja Parhaat ystävät naurettavat 100 000 XP. Saat myös 200 XP:tä jokaisesta lähettämästäsi lahjasta. Lisää ystäviä Pokemon GOavaa profiilisi, napauta ystävätja napauta Lisää ystävä. Täältä voit kopioida valmentajakoodisi lähettääksesi jollekin tai . naputtaa Lisää Facebook-ystäviä lisätäksesi Facebook-kavereita, joilla on myös tili linkitettynä Pokemon GO.

Pokemon GO -profiili ja ystäväasetukset.

Jos tarvitset lisää kavereita, lähetä sinulle Pokemon GO Valmentajan koodi Instagramissa tai Twitterissä. Monet muut pelaajat haluavat laajentaa ystävälistaansa.

Hanki Pokemon GO Double XP Lucky Eggsillä

Lucky Eggs ovat pelin sisäisiä esineitä, jotka kaksinkertaistavat ansaitsemasi XP:n määrän 30 minuutin ajan aktivoinnin jälkeen. Pelaajat voivat ostaa niitä verkkokaupan osiosta Pokemon GO sovellus 80 kolikolle kukin tai 500 kolikko kahdeksalle. Ansaitse kolikoita suorittamalla pelin sisäisiä tapahtumia tai osta niitä oikealla rahalla. Voit käyttää enintään 200 Lucky Eggiä kerrallaan. Tämä pidentää vaikutusten kestoa 30 minuutilla. Paras strategia ansaita XP nopeasti ja sinä Pokemon GO tasot tavallista nopeammin, on varata 30 minuuttia joka päivä aktivoidaksesi yhden Lucky Eggin ja suorittaaksesi mahdollisimman monta pelin sisäistä tehtävää. Lucky Eggin tupla-XP-efektiä voidaan joskus pidentää 30 minuutista tuntiin erikoisjakson aikana Pokemon GO Tapahtumat. Näistä tapahtumista ilmoitetaan yleensä pelin sisällä ja Pokemon GO sosiaalisen median kanavia.

Lucky Eggin käyttäminen Pokemon GO:ssa saadaksesi tupla XP.

Tässä on se, mitä sinun tulee yrittää suorittaa puolen tunnin kuluessa Lucky Eggin aktivoimisesta Kohteet-valikossa: Kokeile käyttää Frankincensea samanaikaisesti Lucky Eggin kanssa houkutellaksesi lisää Pokemon-tyyppejä tupla-XP-ikkunan aikana. Voit myös käyttää Star Pieceä ansaitaksesi 50 % enemmän Stardustia nostaaksesi tasoa ja puhdistaaksesi Pokemoneja.

 1. Ota kiinni vähintään yksi Pokemon ja pyöritä vähintään yksi Poke Stop jatkaaksesi päivittäistä sarjaasi.

 2. Lähetä lahjoja mahdollisimman monelle ystäväluettelosi ystävälle.

 3. Avaa kaikki ystäväsi sinulle lähettämät lahjat.

 4. Jos ajoitus ja askelmäärä täsmäävät, kuori muna. Ota Adventure Sync käyttöön nopeuttaaksesi munien kuoriutumista.

 5. Ota kiinni jokainen Pokemon, jonka näet ympärilläsi olevalla kartalla.

 6. Taistele Pokemon-kuntosalilla.

 7. Taistele kaikkia Team GO Rocketin jäseniä vastaan, joita näet.

 8. Suorita ja lunasta kenttätutkimustehtäväsi.

 9. Jatka keskeneräisten erityistutkimustehtävien tekemistä, kuten Pokemon GO Tuhannen vuoden Slumber Jirachi -tehtävät.

 10. Taistele muita kouluttajia vastaan ​​GO Battle Leaguessa Battle-valikon kautta.

 11. Kehitä niin monta Pokemonia kuin pystyt.

Mitä teet saavutettuasi tason 40 Pokemon GO:ssa?

Aivan kuten kaikkien kuntosalijohtajien ja mestarien lyöminen ei tarkoita tärkeimpien Pokemon-pelien loppua, vaan tason 40 saavuttaminen pokemon mennä ei myöskään ole tämän mobiilipelin loppu. Tässä on joitain asioita, jotka ovat tasolla 40 Pokemon GO pelaajat voivat tehdä:

 • Täydennä Pokedexiäsi vangitsemalla ja kehittämällä kaikkia lajeja, mukaan lukien kaikki Eevee-evoluutiot.
 • Nappaa vaikeaselkoinen ja harvinainen Meltan ja Melmetal.
 • Löydä jokaisen Pokemonin kaikki eri muodot.
 • Hanki kaikki mitalisi kultaiseksi.
 • Taistele verkossa GO Battle Leaguessa.
 • Taistele ja käy kauppaa ystävien kanssa.
 • Nosta Pokemon-tiimejäsi ja opeta heille uusia liikkeitä.
 • Ota haltuunsa ja puolusta Pokemon Gymtejä.
 • Täydelliset kenttä- ja erikoistutkimustehtävät.
 • Siirrä Pokemon Nintendo Switch -peleihin ja Pokemon Homeen.
 • Osta kaikki Pokemon GO pelin sisäisiä vaatteita ja asentoja.
 • Osallistu offline- ja online-Pokemon GO -tapahtumiin.
 • Osta Living Dex. Täytä Pokedex ja hanki yksi kaikista kokoelmasi Pokemoneista samanaikaisesti.

Por Markus