speed and motion in tunnel 843131716 5c30f60046e0fb0001bd8778

Mitä tietää

  • Sulje taustasovellukset: Kaksoisnapsauta Talo tai pyyhkäise ylös aloitusnäytössä. Pyyhkäise sovelluksia ylös ja pois näytöltä.
  • Testaa Wi-Fi-nopeus: Jos signaali reitittimen lähellä on nopea ja hidastuu kauempana, siirrä laitteistoa, käynnistä se uudelleen tai osta uusi reititin.
  • Estä taustasovelluksia päivittymästä: Siirry kohtaan asetukset > Kenraali > Sovelluksen päivitys taustalla ja siirrä liukusäädin kohtaan Ulos.

Tässä artikkelissa selitetään useita tapoja, joilla voit nopeuttaa iPadiasi iOS-versiolla 11 tai uudemmalla parantaaksesi suorituskykyä. Se sisältää vinkkejä mainosten estäjien asentamiseen, iOS:n pitämiseen ajan tasalla ja käyttöliittymän liikkumisen vähentämiseen.

Lopeta taustalla toimivat sovellukset

IOS tekee yleensä hyvää työtä sulkemalla sovellukset automaattisesti, kun resurssit käyvät vähiin, mutta se ei ole täydellinen. Jos iPadissasi on Koti-painike, sulje sovellukset painamalla Talo avataksesi moniajo-näytön. Pyyhkäise sitten ylöspäin sovellusten kohdalla, jotka haluat sulkea. Jos iPadissasi ei ole Koti-painiketta, pyyhkäise ylös näytön alareunasta, kunnes näet avoimet sovelluksesi, ja sulje se pyyhkäisemällä ylös sovelluksen kohdalla.

Paranna WiFiäsi tai korjaa heikko WiFi-signaali

Jos Internet-signaalisi on heikko, iPadisi ei toimi niin hyvin kuin sen pitäisi. Huomaat tämän ongelman erityisesti sovelluksissa, jotka suoratoistavat musiikkia tai liittyvät elokuviin tai televisioon. Sama koskee monia muitakin sovelluksia. Ja Safari-selain käyttää hyvää yhteyttä verkkosivujen lataamiseen. Tarkista Wi-Fi-nopeus lataamalla sovellus, kuten Ookla Speed ​​​​Test. Tämä sovellus testaa, kuinka nopeasti voit ladata ja ladata verkkosi kautta. Mikä on pieni nopeus ja mikä suuri nopeus? Se riippuu Internet-palveluntarjoajastasi (ISP). Yleensä kaikki alle 5 Mbps on hidasta. Haluat noin 8–10 Mbps HD-videon suoratoistoon, vaikka 15 tai enemmän on parempi. Jos Wi-Fi-signaalisi on nopea lähellä reititintä ja hidastuu muualla talossa, saatat joutua tehostamaan signaalia ylimääräisellä reitittimellä tai uudemmalla reitittimellä. Ennen kuin avaat lompakon, siirrä laitteistoasi nähdäksesi katoaako signaali. Sinun on myös käynnistettävä reititin uudelleen. Joillakin reitittimillä on taipumus hidastua ajan myötä.

Poista taustasovelluksen päivitys käytöstä

Taustasovellusten päivitykset tarkistavat ajoittain iPadisi eri sovelluksia ja lataavat sisältöä pitääkseen ne ajan tasalla. Tämä prosessi voi nopeuttaa sovellusta, kun käynnistät sen, mutta se voi myös hidastaa iPadia, kun käytät muita ohjelmia. Voit poistaa sovelluksen taustapäivityksen käytöstä siirtymällä kohtaan asetukset > Kenraali > Sovelluksen päivitys taustalla. Napauta sitten kytkintä sammuttaaksesi sen kaikista sovelluksista.

iPadin taustasovelluksen päivitysasetukset, kun kytkin on korostettuna ominaisuuden vieressä

Vähennä liikettä ja parallaksia

Tämä säätö vähentää joitain käyttöliittymän grafiikkaa ja liikettä, mukaan lukien parallaksiefekti, joka saa taustakuvan liikkumaan paikallaan olevien kuvakkeiden takana, kun iPadia käännetään. Mene asetukset > Kenraali>Esteettömyys ja napauta vähentää liikettä liukusäädintä ottaaksesi sen käyttöön. Tämän asetuksen pitäisi lyhentää jonkin verran käsittelyaikaa iPadia käytettäessä, mikä voi auttaa jonkin verran suorituskykyongelmissa.

Vähennä liikettä -asetus iPadissa

Asenna mainosten esto

Jos iPadisi on hidas verkkoa selatessa, asenna mainosten esto nopeuttaaksesi sitä. Useimmat mainokset, jotka näyttävät peittävän jokaisen vierailemasi verkkosivuston, vaativat iPadin lataamaan tietoja tietokeskuksesta. Jokainen näistä elementeistä voi pidentää sivun lataamiseen kuluvaa aikaa.

Pidä iOS ajan tasalla

On aina hyvä idea varmistaa, että käytät käyttöjärjestelmän uusinta versiota. Vaikka tämä voi hidastaa iPadin toimintaa, koska uusin versio voi käyttää enemmän resursseja, se voi myös korjata bugeja, jotka hidastavat iPadin suorituskykyä. Voit tarkistaa, onko iOS ajan tasalla, menemällä osoitteeseen . mennä asetukset > Kenraali > Ohjelmistopäivitys.

iPad-asetukset, joissa yleinen otsikko ja Ohjelmiston päivitys -vaihtoehto on korostettu

Por Markus