how to block a sender in gmail 1172072 045e01154e334934bc515675908a930e

Mitä tietää

 • Avaa lähettäjän viesti ja valitse Lisää (kolme pystysuoraa pistettä) ja valitse Estä lähettäjä
 • Voit luoda estoluettelon määrittämällä Gmail-suodattimen lähettämään saapuvat sähköpostit tietyiltä lähettäjiltä suoraan Roskakori-kansioon.
 • Viestit poistetaan automaattisesti, joten et koskaan näe niitä. Esto toimii kaikilla tiliisi liitetyillä laitteilla (IMAP:n avulla).

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit estää sähköpostit Gmailissa kaikilta lähettäjiltä. Voit estää yksittäisiä lähettäjiä tai luoda estoluettelon suodattimilla. 2:29

Sähköpostin estäminen lähettäjältä Gmailissa

Voit lisätä lähettäjän Gmailin estettyjen lähettäjien luetteloon ja saada hänen viestinsä automaattisesti roskapostikansioon:

 1. Avaa viesti lähettäjältä, jonka haluat estää.
 2. Valitse Lisää (kolme pystysuoraa pistettä vieressä Vastaukset -painiketta viestin otsikossa).
 3. Valitse Estä lähettäjä avattavasta valikosta.Estä Gmail-viestin Lisää-valikosta

  Sinulla ei ole mahdollisuutta estää viestejä joiltakin lähettäjiltä (kuten Googlelta), mutta voit silti käyttää sääntöä estääksesi nämä lähettäjät noudattamalla alla olevia ohjeita.

 4. Valitse Lohko vahvistusikkunassa. Nyt lähettäjä on estetty.Estä tämä sähköpostiosoitteen vahvistusruutu ja korosta Estä-painike

  Lähettäjä ei tiedä, että hänet on estetty. Jos haluat heidän tietävän, käynnistä vastaus automaattisesti Gmail-suodattimen avulla.

 

Kuinka estää lähettäjät Gmailissa suodattimien avulla

Voit luoda estoluettelon Gmailissa määrittämällä säännön, joka lähettää kaikki saapuvat sähköpostit miltä tahansa lähettäjältä suoraan roskakoriin heti, kun ne saapuvat. Gmail-suodattimen avulla saat Gmailin automaattisesti lähettämään viestit tietyiltä lähettäjiltä roskakoriin seuraavasti:

 1. Valitse Näytä hakuvaihtoehdot kolmio () Gmailin hakukentässä.Kolmio, jossa on hakuvaihtoehdot Gmailissa
 2. Vuonna From syötä haluamasi sähköpostiosoite. Jos haluat estää useamman kuin yhden osoitteen, erota ne pystypalkilla ( ), joka sijaitsee yleensä näppäimistön kenoviivan yläpuolella. Jos esimerkiksi haluat estää sekä [email protected] että [email protected], kirjoita [email protected]|[email protected]† Voit estää koko verkkotunnuksen syöttämällä vain lähettäjän verkkotunnuksen. Jos esimerkiksi haluat estää kaikki sähköpostit sekä osoitteesta [email protected] että [email protected], kirjoita @example.com
 3. Valitse Luo suodatinLuo kentästä ja suodattimesta Gmailissa
 4. Valitse Poista se hakusuodattimessa näyttöön tuleva valintaikkuna. Jos haluat arkistoida ja merkitä viestit poistamisen sijaan, valitse Ohita postilaatikko (arkisto)ja valitse sitten Kiinnitä etiketti† Lisäksi valitse Valitse etiketti avataksesi pudotusvalikon, jossa on kaikki käytettävissä olevat suodattimet. Sinulla on myös mahdollisuus Uusi etiketti
 5. Valitse Luo suodatinPoista se ja luo suodatinpainike Gmailin hakuvaihtoehtojen valintaikkunassa

  tili Käytä suodatinta myös vastaaviin keskusteluihin poistaaksesi aiemmin vastaanotetut viestit.

 6. Tulevat viestit määritetyiltä lähettäjiltä menevät nyt suoraan roskakoriin. Vaihtoehtoisesti voit arkistoida ja merkitä nämä viestit myöhempää tarkastelua varten. Jos saat mailerdaemon roskapostia, voit merkitä sen roskapostiksi tai roskapostiksi.

 

Lisää uusi osoite Gmailin estoluettelosääntöön

Lisää uusia lähettäjiä estoluetteloosi lisäämällä heidät olemassa olevaan poistosuodattimeen muokkaamalla suodatinta ja käyttämällä pystypalkkia ( ), tai luo uusi suodatin. Voit etsiä olemassa olevat suodattimet seuraavasti:

 1. Valitse toimielimet kiihtyvyysAsetukset-ratas Gmailissa
 2. Valitse Näytä kaikki asetuksetNappi
 3. Siirry kohtaan Suodattimet ja estetyt osoitteet -välilehti ja valitse sitten muokata suodattimen vieressä.Suodattimet ja estetyt osoitteet sekä muokkausvälilehti Gmailin asetuksissa

Por Markus