Bungien lot 2 is een enorm online multiplayer-spel waarin spelers elkaar kunnen raken om verschillende buitenaardse bedreigingen te bestrijden in een prachtige sci-fi-wereld. Terwijl velen het avontuur alleen of in een kleine groep kiezen, worden anderen lid van clan-gaminggemeenschappen. Een maken of eraan deelnemen lot 2 De clan heeft verschillende voordelen, waaronder privéchat, wekelijkse clangrammen en exclusieve clanbanners. Als u uw eigen wilt maken, zijn er twee manieren om dit te doen. De instructies in deze handleiding zijn van toepassing op alle versies lot 2.

Een Destiny 2-clan maken via de Bungie-website

De eerste manier om een ​​te maken lot 2 Clan is de ontwikkelaar via de officiële website van Bungie.

 1. Ga naar https://www.bungie.net/en/ClanV2/MyClans en log in op je Xbox Network-, PlayStation Network- of Steam-account.

 2. Kiezen Maak een clan.

 3. Vul je clannaam, korte naam (roepnaam die in post-game rapporten verschijnt), motto en een korte introductie in. Je kunt ook de taal instellen en kiezen of spelers een uitnodiging of goedkeuring nodig hebben om lid te worden van je clan of dat deze voor iedereen toegankelijk is.

  Voordat je een Destiny 2-clan maakt, moet je deze een naam en een motto geven

 4. Wanneer u alle vereiste informatie heeft ingevuld, selecteert u Maak een clan.

 5. Op dit punt wordt u doorverwezen naar uw clanpagina waar u kunt chatten met leden, uw claninstellingen kunt bijwerken en meer. Onthoud dat je minimaal twee mensen moet rekruteren voordat je clan, lijst en banner in het spel verschijnen.

Een Destiny 2-clan maken via Companion

U kunt ook een nieuwe maken lot 2 Clan in de gamepartner-applicatie.

 1. Download en installeer lot 2 partneraanvraag indien u dit nog niet heeft gedaan. Het is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 2. Begin lot 2 Companion-app en log in met je Xbox Network-, PlayStation Network- of Steam-account.

 3. Kraan Clan onderaan het scherm.

 4. Kraan Maak een clan.

 5. Vul je clannaam, roepnaam, motto en presentatie in en selecteer vervolgens je taal en lidmaatschapsopties. Je moet ook kiezen voor welk Destiny-account je een clan wilt maken.

  Clan-creatiepagina's in Destiny Companion

 6. Als je klaar bent, tik je op Maak een clan.

Por Markus