woman sits on couch with tablet 889793946 5b2d3f2c0e23d90036092cb1

Sinun ei tarvitse liittää uutta iPadia tietokoneesi iTunesiin ottaaksesi sen käyttöön ensimmäistä kertaa. Alun perin sinun tulisi käyttää tietokonetta asetusten siirtämiseen tai tietojen palauttamiseen varmuuskopiosta. Mutta niin kauan kuin sinulla on langaton internetyhteys, voit aloittaa uuden Apple-tabletin käytön ilman ylimääräisiä vaiheita. Näin määrität uuden iPadin ilman iTunesia.

Asenna iPad ilman tietokonetta

Kun käynnistät uuden tablet-laitteen ensimmäisen kerran, aseta kieli ja maa. Yhdistä sitten Internetiin Wi-Fi- tai matkapuhelinyhteyden kautta, jos sinulla on iPad-malli, joka tukee sitä. Seuraava vaihe on määrittää laitteellesi salasana, jossa on vähintään kuusi numeroa. Jos iPadisi on varustettu sormenjälkitunnistimella, ota tämäkin ominaisuus käyttöön tämän vaiheen aikana. Voit sopia sen myös myöhemmin, jos haluat. Jos haluat siirtää tietosi ja sovelluksesi aiemmalta laitteeltasi, sinulla on kolme vaihtoehtoa. Jos olet aiemmin käyttänyt Apple-laitetta, voit palauttaa sen iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta, mutta huomaa, että jälkimmäinen vaatii yhteyden tietokoneeseen. Muussa tapauksessa voit palauttaa myös Android-puhelimesta. Tässä vaiheessa voit halutessasi kirjautua sisään Apple ID:lläsi ja määrittää myös Sirin. iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plus:lle voit myös mukauttaa Koti-painiketta. iPhone 6:sta ja uudemmista puhelimista voit myös mukauttaa näyttöasetuksiasi. Koko prosessi sisältää pitkälti sen, että tabletti kysyy sinulta kaikenlaisia ​​asioita. Yksi on, haluatko ottaa paikannuspalvelut käyttöön vai et – hyödyllistä esimerkiksi käytettäessä sovelluksia, jotka edellyttävät pääsyä tabletin GPS-toimintoon. Riippumatta siitä, otatko sen käyttöön vai et, voit aina muuttaa sijaintiasetusta myöhemmin Asetukset-sovelluksen kautta.

Viimeiset vaiheet

Perus- ja suojausasetuksissasi sinulla on vielä muutama päätös tehtävänä, ennen kuin olet valmis käyttämään iPadiasi. Yksi on, haluatko käyttää Applen pilvitallennusalustaa, iCloudia, jonka mukana tulee 5 Gt vapaata tilaa. Tämän ominaisuuden avulla voit varmuuskopioida iPadisi iCloudiin, joten ei ole huono idea mennä eteenpäin ja käyttää palvelua, jos et ole tehnyt niin aiemmin. Voit myös päättää, otatko käyttöön Find My iPad -ominaisuuden, jonka avulla voit seurata, sammuttaa ja jopa tyhjentää tablet-laitteen tietokoneesta tai muusta iOS-laitteesta, jos kadotat sen. Valitse lopuksi, otetaanko sanelu käyttöön ja jaetaanko analytiikkatiedot Applen kanssa. Molemmat ominaisuudet ovat valinnaisia, eivätkä kaikki halua tai käytä niitä. Tämän jälkeen iPadisi toivottaa sinut tervetulleeksi ja voit alkaa käyttää sitä.

Por Markus