acsm file 4147031 926563588c4e47aa84ad6fe099ab58fc

Mitä tietää

  • ACSM-tiedosto on Adoben sisältöpalvelimen viestitiedosto.
  • Avaa yksi Adobe Digital Editionsilla.

Tässä artikkelissa kuvataan, mitä ACSM-tiedostot ovat ja kuinka ne avataan, jotta voit ladata tiettyjä e-kirjoja.

Mikä on ACSM-tiedosto?

ACSM-tiedostotunniste on Adobe Content Server -viestitiedosto. Adobe Digital Editions käyttää sitä Adobe DRM -suojatun sisällön aktivoimiseen ja lataamiseen. ACSM-tiedostot eivät ole eBook-tiedostoja normaalissa mielessä; niitä ei voi avata ja lukea kuten muita eBook-muotoja, kuten EPUB tai PDF. Itse asiassa ACSM-tiedosto itsessään on vain tietoa, joka kommunikoi Adoben palvelimien kanssa. ACSM-tiedostoon ei ole «lukittu» e-kirjaa, eikä kirjaa voi purkaa ACSM-tiedostosta. Sen sijaan ACSM-tiedostot sisältävät tietoja Adoben sisältöpalvelimelta, jota käytetään valtuuttamaan kirjan laillinen ostaminen, jotta todellinen eBook-tiedosto voidaan ladata tietokoneellesi Adobe Digital Editions -ohjelman kautta ja sitten saman ohjelmiston kautta kaikilla laitteillasi. Toisin sanoen, kun laitteesi on määritetty oikein, voit avata ACSM-tiedoston rekisteröidäksesi kirjan tunnuksella, jolla määritit Adobe Digital Editionsin, ja sitten lukea kirjan millä tahansa laitteella, jossa on ADE käyttäen samaa käyttöliittymää. ID , joutumatta ostamaan sitä uudelleen. Alta löydät lisätietoja prosessista.

Kuinka avata ACSM-tiedostoja

Lataa Adobe Digital Editions avataksesi ACSM-tiedostoja Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteissa. Kun kirja ladataan yhdelle laitteelle, sama kirja voidaan ladata mihin tahansa toiseen laitteeseen käyttämällä Adobe Digital Editions -ohjelmaa samalla käyttäjätunnuksella. Sinua saatetaan pyytää asentamaan Norton Security Scan tai muu asiaankuulumaton ohjelma ADE-asennuksen aikana. Voit halutessasi peruuttaa tämän tilauksen. Käytä Auttaa > Valtuuta tietokone valikkovaihtoehto Adobe Digital Editionsissa linkittääksesi eBook-toimittajatilisi Adobe Digital Editionsiin. Tällä toimenpiteellä varmistetaan, että kirjasi ovat muita laitteitasi, että ne voidaan ladata uudelleen, jos laitteesi sammuu tai kirja poistetaan, ja että sinun ei tarvitse ostaa kirjaa uudelleen muille laitteillesi. Lue Adobe DRM -suojattuja tietoja valtuutusnäytölle antamasi tilin kautta. Voit myös valtuuttaa tietokoneen ilman tunnusta valitsemalla sopivan ruudun Valtuuta tietokoneesi näyttö.

Kuinka muuntaa ACSM-tiedosto

Koska ACSM-tiedosto ei ole e-kirja, sitä ei voi muuntaa mihinkään muuhun e-kirjan muotoon, kuten PDF- tai EPUB-muotoon. ACSM-tiedosto on vain yksinkertainen tekstitiedosto, joka kuvataan kuinka ladata todellinen eBookjoka voi itse asiassa olla pdf-tiedosto jne. Löytääksesi kirjan, jonka ADE latasi ACSM-tiedoston avulla, napsauta kirjaa hiiren kakkospainikkeella Adobe Digital Editionsissa ja valitse Näytä tiedosto Explorerissa. Windowsissa tämä on luultavasti kohdassa C:Käyttäjät[username]DocumentsMy Digital Editions kansio.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Koska se eroaa hieman muista tiedostomuodoista, tässä on joitain virheitä, jotka näet, jos et voi avata ACSM -tiedostoa. Jos todennusvirhe tapahtuu, kun avaat e-kirjan, et todennäköisesti ole kirjautunut sisään samalla tunnuksella, jolla ostit kirjan, tai sinulla ei ole ADE:tä asennettuna. Jos kuitenkin olet tehnyt kaiken oikein eikä tiedostosi vieläkään avaudu yllä olevien ehdotusten mukaisesti, tarkista tiedostopääte varmistaaksesi, että siinä todella lukee «ACSM». Jotkut tiedostomuodot käyttävät tiedostotunnistetta, joka on samanlainen kuin ACSM, mutta on itse asiassa erilainen ja vaatii siksi erilaisia ​​ohjelmia.

Usein Kysytyt Kysymykset

  • Kuinka avata ACSM-tiedosto Kindlessä? Et voi avata ACSM-tiedostoa suoraan Kindle-e-lukijalaitteella. Voit kuitenkin ladata ACSM-tiedoston, kuten digitaalisen kirjastokirjan, tietokoneellesi ja siirtää ladatun e-kirjan Kindleen (tai muihin yhteensopiviin laitteisiin) Adobe Digital Editions -ohjelmiston avulla. Kun olet asentanut ja aktivoinut ilmaisen ohjelmiston, liitä Kindle tietokoneeseen USB-kaapelilla ja hyväksy siirto.
  • Kuinka tulostaa ACSM-tiedosto? Lataa Adobe Digital Editions ja liitä siihen ACSM-tiedosto. Valtuuta sitten tietokoneesi lataamaan ACSM-tiedosto, napsauta kirjaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lukea > Tiedosto > Tulosta.

Por Markus